Aanstaande Evenementen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nederlands Wijngilde Sneek – november 2023

28 november 2023 - 20:00 - 23:00

NWG Sneek
Welkom bij Wijngilde Sneek!
Jij hebt interesse in wijn? Je wilt meer van wijn weten en het liefst zou je vaker wijn willen proeven? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Elke maand, behalve de maanden juli en augustus, organiseren wij een proeverij met een specifiek thema. Dat kan een wijnland zijn, een wijnstreek, een druivensoort.
Voor wie?
Al onze leden hebben interesse in wijn en willen graag al proevend er meer over te weten komen. De kennis en de proefervaring van iedereen is erg divers. Er zijn leden die beroepsmatig met wijn te maken hebben, anderen weer helemaal niet. Sommigen zijn als vinoloog geslaagd. Soms is er nog geen kennis, maar wel belangstelling. Voorop staat dat we leren van elkaar in een gezellige ambiance. We gaan serieus om met het proeven van wijn, echter er is ook ruimte voor ontspanning en om contacten te leggen.
Wanneer, hoe en waar?
Onze proefavonden worden op de laatste dinsdag van de maand gehouden. Dat doen we bij 4-hospitality, Wolkammersstraat 4A, 8601 VB Sneek. Er is voldoende parkeergelegenheid. We beginnen om 20.00 uur. De avond wordt afgesloten onder het genot van een glas wijn met een stuk kaas, paté of iets lekkers uit de regio die we geproefd hebben. Rond 23.00 uur staat het einde van de avond gepland.
Interesse om lid te worden?
Is je interesse gewekt? Zou je wellicht een keer willen komen mee proeven?
Stuur dan nu een e-mail naar sneek@nederlandswijngilde.nl. Wij zijn bereid meer informatie te verstrekken, je aan te melden voor een proeverij, je lidmaatschap te regelen of om verdere vragen te beantwoorden. Je hoeft niet te wachten tot een nieuw verenigingsjaar begint. De contributie wordt dan berekend over de nog komende avonden.

Organisator

Nederlands Wijngilde Sneek
E-mail
sneek@nederlandswijngilde.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

4-Hospitality
Wolkammerstraat 4-A
Sneek, Friesland 8601VB Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0515-781517
Bekijk de site van Locatie